Προφίλ

Ιστορικό
Η τεχνική μελετητική εταιρεία '' ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ '', συστήθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό – Συγκοινωνιολόγο Σταύρο Κωνσταντινίδη στην Σαντορίνη.
Η εταιρεία διαθέτει νόμιμα το αρχείο του τεχνικού γραφείου του αείμνηστου Γιώργου Κοπατσάρη. Το αρχείο μας αποτελείται από εκατοντάδες τεχνικούς φακέλους τουριστικών και επαγγελματικών χώρων της Σαντορίνης και των γύρω νησιών, όπως εξελίχθηκαν και διαμορφώθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια.

Δραστηριότητα
Εκτείνεται στο σύνολο του φάσματος μελετών – αδειοδοτήσεων και υπηρεσιών μηχανικού. Ειδικότερα, το γραφείο εκπονεί Πολεοδομικές, Αρχιτεκτονικές, Τοπογραφικές, Μηχανολογικές και Περιβαλλοντικές μελέτες και εκδίδει άδειες λειτουργίας, σε όλες τις υπηρεσίες, για το σύνολο των επαγγελματικών χώρων της Τουριστικής Βιομηχανίας, όπως είναι ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικές εγκαταστάσεις καθώς επίσης και άδειες λειτουργίας για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οινοποιεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, συνεργεία αυτοκινήτων και επίσης για βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, αποθήκες κτλ.

Οργάνωση
Σύγχρονα γραφεία σε Αθήνα & Σαντορίνη, όπου απασχολούνται μόνιμα περίπου 10 επιστήμονες μεταπτυχιακής εξειδίκευσης (Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι, Συγκοινωνιολόγοι, Πολεοδόμοι, Περιβαλλοντολόγοι, Τοπογράφοι, Πολιτικοί Μηχανικοί). Το γραφείο λειτουργεί με την φιλοσοφία του one stop-shop, προσφέροντας το σύνολο των ειδικοτήτων μηχανικού από ένα γραφείο.

Συνεργασίες
Σταθερές συνεργασίες με εξειδικευμένους εξωτερικούς Μελετητές, Πανεπιστημιακούς, Ειδικούς Συμβούλους που συμμετέχουν στη σύνθεση της μελετητικής ομάδας ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου

Έργο
Περισσότερες από 150 μελέτες και αδειοδοτήσεις τον τελευταίο χρόνο σε ευρύ φάσμα επαγγελματικών χώρων, τόσο της Σαντορίνης, όσο και των γειτονικών νησιών (Ίος, Ανάφη, Φολέγανδρος, Σίκινος)

Ποιότητα
Το έργο διακρίνεται για την έμφαση που δίνεται στην ποιότητα του σχεδιασμού, στη σύγχρονη περιβαλλοντική αντίληψη και στην λειτουργικότητα των παρεμβάσεων. Παράλληλα, κρίσιμη παράμετρος αποτελεί πάντα η ταχύτατη διεκπεραίωση των αδειοδοτήσεων, για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων την τουριστική περίοδο. Καινοτομία: Παρακολουθώντας στενά τις τεχνικές εξελίξεις προσφέρονται καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη και τις ιδιαιτερότητες του επαγγελματικού χώρου.

Πελάτες
Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές εγκαταστάσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος, πρατήρια υγρών καυσίμων, συνεργεία αυτοκινήτων, οινοποιεία, ιδιωτικές οικοδομές, άδειες και τακτοποιήσεις, βιοτεχνικοί χώροι και δημόσιοι οργανισμοί.

Διοίκηση
Το γραφείο διευθύνεται από τον Συγκοινωνιολόγο – Πολιτικό Μηχανικό Σταύρο Κωνσταντινίδη.

logo footer

Γραφείο Σαντορίνης

Καρτεράδος, έναντι Νοσοκομείου

Τηλ.: 22860 22807
Κιν.: 694 8607547

E-mail: info@kikladiki.gr

Γραφείο Αθήνας

Σκουφά 62Α, Κολωνάκι, Τ.Κ 10680

Τηλ.: 210 3602710
Κιν.: 694 8607547

E-mail: info@kikladiki.gr

Newsletter